duminică, 17 noiembrie 2013

MODALITATI DE COLABORARE

COMENZILE SE LANSEAZA EXCLUSIV PRIN E-MAIL LA ADRESA comenzi@sadmitex.ro

1. Comanda trebuie sa conțină:
a) Numele, prenumele, CNP-ul, adresa de facturare&livrare, nr. de telefon;
b) Denumirea produselor comandate, cantitatea, accesorizarea acestora (dacă există -- ecusoane heraldice, inscripționări etc.)
c) Măsurile antropometrice sau măsurile articolelor vestimentare. 

2. Livrarea produselor se realizează exclusiv prin FAN COURIER, indiferent de siutație, excepție făcând cazurile când cele două părți ajung la o altă înțelegere. 

NU SE LIVREAZĂ COLETE PRIN C.N. POȘTA ROMÂNĂ

3. Costurile transportului coletelor se calculează în felul următor:
a) preț colet 1kg (default) - 11.50 lei
b) preț suplimentar per kg - 1 leu
c) taxă ramburs - 5 lei
d) preț per km suplimentar - 0.8 lei

Astfel, pentru un colet de 2 kg ce este livrat către dumneavoastră, veți achita 11.50 + 1 + 5 = 17.50 lei. În situația în care localitatea de livrare se află la mai mult de 5km (taxă suplimentară 4 lei) de cel mai apropiat hub FAN, coletul va fi livrat în HUB-ul FAN COURIER cel mai apropiat.


!!ATENȚIE!!

S.C. SADMITEX INDUSTRIES S.R.L. fiind producător al echipamentelor intră sub incidența art. 16 al OUG 34/2016 prin aceea că DUPĂ lansarea comenzii și livrarea ei, produsul sau produsele NU MAI POT FI RETURNATE în situația în care au fost realizate personalizat la cererea cumpărătorului.

S.C. SADMITEX INDUSTRIES S.R.L. va returna în cel mult 72h contra-valoarea produselor returnate de către cumpărător în următoarele situații:
a) produsele prezintă defect de fabricație ireparabil;
b) produsele au fost realizate altfel decât solicitarea clientului;
c) produsele sunt neconforme cu realitatea;
d) orice alte motive ce țin de procesul tehnologic independente de comanda propriu-zisă;
e) returnarea produsului de bază fără regim special (tricouri simple, pulovere, încălțăminte, accesorii) realizat pe măsură standard (STAS) conform normelor în vigoare, iar cumpărătorul renunță la acesta. În această situație, costurile de transport cad în sarcina cumpărătorului.

S.C. SADMITEX INDUSTRIES S.R.L. NU va achita contra-valoarea taxelor de curierat decât în situația unei înțelegeri prealabile cu clientul.

S.C. SADMITEX INDUSTRIES S.R.L. NU este răspunzătoare cu privire la utilizarea ulterioară a echipamentelor și uniformelor comercializate. Reamintim faptul că portul ilegal de însemne oficiale şi uzurparea de calităţi oficiale în conformitate cu Noul Cod Penal al României, constituie infracţiune prev. şi ped. de art. 258 alin. 1 şi 3 cu închisoare de la 1 la 5 ani.
 
S.C. SADMITEX INDUSTRIES S.R.L.
J29/1033/2000
RO13564770

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu